EZVIZ Smart kamera • 94341

Ezviz DB2 3MP Battery Video Doorbell

-+
Tilbudet varer til og med mandag
  • 3MP oppløsning
  • 5200 mAh batteri
  • Opp til 4 måneders bruk pr lading
  • Night Vision
  • 2,4 GHz Wfi tilkobling
  • Minnekort opp til 256GB
  • Les mer...
  • Fungerer med

    Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med IFTTT

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
Ezviz DB2 3MP, En pålitelig ringeklokke i 2K-oppløsning
Vit hvem som er der for hva, før du åpner døren. EZVIZ DB2 er et 100 % trådfritt dørklokkesett som dekker alle dine grunnleggende behov for beskyttelse og kommunikasjon foran døren. Til tross for superenkel installasjon og pålitelig bruk i all slags vær, kommer ringeklokken med flere avanserte funksjoner, inkludert 2K-video, ekstremt bred synsfelt og smart bevegelsesdeteksjon.

I denne boksen får du:
- DB2 Video Ringeklokke
- Ringeklokke
- Monteringsplater
- Skrånende monteringsplater (2)
- Skrutrekker og skruesett (2)
- Skumklistremerke
- Plate skum
- Monteringsmal
- Pinne for demontering
- U-formede lednings- og trådkontakter (3)
- Strømkabel
- Hurtigstartveiledning
- Installasjonsveiledning

Funksjonalitet

Se i 2K med den splitter nye DB2-ringeklokken.
Ikke mer frustrasjon med pikselerte eller uskarpe videoer. DB2 registrerer alt som skjer rett utenfor døren i 2K-oppløsning. Det gir også 5 meter infrarød nattsyn for 24/7 trygghet.

En gjennomtenkt løsning i ett sett.
For å sikre at du hører ringeklokken fra avstand, parer EZVIZ den med en innendørs ringeklokke. I tillegg kan ringeklokken bidra til å utvide Wi-Fi-signalet og øke nettverket for ringeklokken for å sikre at den kobles til stabilt – noe mange trådløse ringeklokker kan slite med.

Se ultravidvinkel for å få hele bildet.
Med en 176-graders visningsvinkel kan du enkelt se postbudet fra topp til tå og vite hvor han plasserer pakken din. Ringeklokken leveres også med flere forskjellige monteringsplater i pakken, som kan bidra til å justere installasjonsvinkelen for å optimalisere dørklokkens syn.

En smart dørvakt
Med både menneskelig form og PIR-deteksjonsfunksjoner er enheten smart nok til å skille folk fra kjæledyr eller gjenstander. Du kan tilpasse varslingsutløserbetingelsene for å justere følsomheten.

Si hei, selv før du kommer til døren!
Svar før du når døren! Ved hjelp av EZVIZ-appen kan du snakke og reagere med bare et enkelt trykk.

Enkel å bruke, men vanskelig å tukle med.
I tilfelle ringeklokken blir demontert, vil en skarp alarm høres og et mobilvarsel vil umiddelbart bli sendt til deg. Dessuten forbyr DB2 uautorisert bruk etter tyveri, takket være kontobindingsbegrensningen.

Sikre, fleksible lagringsalternativer.
Du kan sette inn et microSD-kort i ringeklokken for å lagre opptakene lokalt, uten å bekymre deg for tap av data selv om ringeklokken er skadet eller tapt. Du kan også abonnere på EZVIZ CloudPlay for ubegrenset lagringsplass og et ekstra lag med databeskyttelse.

Spar penger på videolagring og båndbredde.
Kameraet har den avanserte H.265-videokomprimeringsteknologien, og oppnår bedre videokvalitet med bare halvparten av båndbredden og halvparten av lagringsplassen i forhold til den forrige H.264-videokomprimeringsstandarden.

Vi beskytter dine data og ditt personvern.
Å beskytte dine data og ditt personvern er vår høyeste prioritet. Dataoverføring mellom kameraet og EZVIZ Cloud er kryptert fra ende til ende. Bare du har nøklene til å dekryptere dataene. For å få et ekstra lag med personvern, kan du alltid aktivere kameraets hvilemodus på EZVIZ-appen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”