EZVIZ Smart kamera • 94340

Ezviz DB1C Kit Video Doorbell Kit

  • Fungerer med

    Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med IFTTT

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
DB1C-settet leveres med en Wi-Fi-videodørklokke, en trådløs ringeklokke og en standard transformator i pakken. Sammen gir de deg et komplett sett med løsninger for å forbedre hjemmesikkerheten.

I denne boksen får du:
- Ringeklokke
- Klokke
- Standard transformator
- Monteringsplate × 2
- Skumplate
- Strømsett
- Bor
- Skrutrekker
- Monteringsskrue × 3
- Anker × 3
- Ledningstilkobling × 4
- Sikkerhetsskrue
- Feste skrue × 2
- ledningssett
- Sikkring
- U-formet kabelsko × 2
- Hurtigstartveiledning

Funksjonalitet

Se detaljene du trenger å se.
DB1C leverer 1080p-video, og gir den rike presisjonen og ekstraordinære bildene du forventer av EZVIZ.

Sikre, fleksible lagringsalternativer.
Du kan sette inn et microSD-kort i ringeklokken for å lagre opptakene lokalt, uten å bekymre deg for tap av data selv om ringeklokken er skadet eller tapt. Du kan også abonnere på EZVIZ CloudPlay for ubegrenset lagringsplass og et ekstra lag med databeskyttelse.

Spar penger på videolagring og båndbredde
Kameraet har den avanserte H.265-videokomprimeringsteknologien, og oppnår bedre videokvalitet med bare halvparten av båndbredden og halvparten av lagringsplassen i forhold til den forrige H.264-videokomprimeringsstandarden.

Vi beskytter dine data og ditt personvern
Å beskytte dine data og ditt personvern er vår høyeste prioritet. Dataoverføring mellom kameraet og EZVIZ Cloud er kryptert fra ende til ende. Bare du har nøklene til å dekryptere dataene. For å få et ekstra lag med personvern, kan du alltid aktivere kameraets hvilemodus på EZVIZ-appen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”