EZVIZ Smart kamera • 94319

Ezviz C8W Pro Outdoor Pan/Tilt Camera

-+
Tilbudet varer til og med mandag
  • 3MP oppløsning
  • 360 panorering
  • Night Vision med farger
  • 2,4 GHz Wfi tilkobling
  • Minnekort opp til 256GB
  • Les mer...
  • Fungerer med

    Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med IFTTT

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
C8W Pro 2K øker bekvemmeligheten som tilbys av et smart sikkerhetskamera. Takket være kunstig intelligens er den i stand til å skille mennesker og kjøretøy fra andre bevegelige objekter, og kan automatisk låse seg på og følge menneskelige bevegelser for å registrere viktige øyeblikk. Til tross for kompleks sporingsfunksjonalitet gir den enkel kontroll for å automatisk gjenoppta den forhåndsinnstilte visningsvinkelen med ett klikk. Bruk den til å våke over inngangen eller bakgården, for 24/7 allround beskyttelse med 2K-klarhet.

I denne boksen får du:
- C8W Pro 2K kamera
- Skrue sett
- Strømadapter
- Monteringsmal
- Kit for vann og støvtett montering
- Hurtigstartveiledning

Funksjonalitet

360 graders synsfelt.
Hold øye med hvert hjørne med bare ett C8W. Med 360-graders synsfeltet sikrer full dekning, slik at du ikke går glipp av noe.

AI-drevet person og objektdeteksjon.
Kameraets innebygde AI-algoritme hjelper det med å identifisere bevegelige mennesker og kjøretøy. Det reduserer varsler forårsaket av fallende blader eller flygende insekter, og informerer deg når noen parkerer i eiendomsområdet ditt uten tillatelse.

Automatisk sporing drevet av kunstig intelligens.
Når en menneskelig bevegelse oppdages, vil C8W Pro 2K automatisk rotere for å følge bevegelsen og registrere aktiviteten.

3 forskjellige nattmodus.
Hvis du ikke trenger ekstra belysning, er det bare å bytte kameraet til det svarte og hvite nattsynet via EZVIZ-appen og fortsatt se opp til 30 meter. En tredje nattsynmodus er utrolig smart – den slår automatisk på spotlights ved påvisning av mistenkelig bevegelse, slik at både varsler og eksterne innslag vil være i full farge.

Fest stedene som betyr mest for deg.
Uansett hvor komplisert sporingen er, vet kameraet alltid at det er langt tilbake til din foretrukne synsvinkel. Du kan finne opptil 12 vinkler via EZVIZ-appen. Bare klikk på de forhåndsinnstilte prikkene dine, så fortsetter kameraet automatisk sin plass.

Snakker, som om du var der.
Med C8W Pro 2K kan du høre og snakke med familien din, ønske besøkende velkommen eller vende bort ubudne gjester ved å bare bruke smarttelefonen.

Vokter hjemmet ditt aktivt.
Kameraet har den aktive forsvarsfunksjonen for å gi et ekstra lag med beskyttelse. Ved påvisning av inntrengere vil kameraet sette av en høy sirene og blinke to spotlights for avskrekking på stedet.

Spar penger på videolagring og båndbredde.
Kameraet har den avanserte H.265-videokomprimeringsteknologien, og oppnår bedre videokvalitet med bare halvparten av båndbredden og halvparten av lagringsplassen i forhold til den forrige H.264-videokomprimeringsstandarden.

Elegant og slitesterk design.
Med sitt flotte utseende kan C8W Pro 2K passe perfekt inn i enhver husholdning. Det er også værbestandig å leverer langvarig ytelse, selv under tøffe værforhold.

To lagringsalternativer.
Lagre opptakene dine med fleksible og sikre løsninger. C6N leveres med et innebygd MicroSD-kortspor som kan lagre opptil 256 GB innspilte opptak. Du kan også lagre bildene dine i EZVIZ Cloud* for ytterligere sikkerhetskopiering.

Vi beskytter dine data og ditt personvern.
Å beskytte dine data og ditt personvern er vår høyeste prioritet. Dataoverføring mellom kameraet og EZVIZ Cloud er kryptert fra ende til ende. Bare du har nøklene til å dekryptere dataene. For å få et ekstra lag med personvern, kan du alltid aktivere kameraets hvilemodus på EZVIZ-appen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”