EZVIZ Smart kamera • 94316

Ezviz C6N 4MP Wifi Pan & Tilt Camera

fra EZVIZ Ezviz security
Se/Still ett spørsmål ()
  • Fungerer med

    Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med IFTTT

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
Overvåk hele rommet ditt enkelt med C6N-kameraets 360-graders synsfelt og den smarte sporingsfunksjonen.

I denne boksen får du:
- C6N kamera
- Base
- Skrue sett
- Strømkabel 3m
- Drill Mal
- Strømadapter
- Hurtigstartveiledning

Funksjonalitet

Video i 2K-oppløsning.
Dette kraftige kameraet tar opp bilder i 2K-oppløsning, og gjengir skarpe detaljer selv i 4x digital zoom, slik at du ser alt tydelig i live video og avspilling.

360 graders synsfelt.
Hold øye med hvert hjørne med bare ett C6N. Med 360-graders synsfeltet sikrer full dekning, slik at du ikke går glipp av noe.

Smart sporing.
Når C6N oppdager et objekt i bevegelse, er den smart nok til å spore bevegelsen automatisk mens du varsler deg med et bilde i sanntid.

Kommunikasjon, når som helst.
Snakk med dine kjære - alt ved å bruke C6Ns toveis kommunikasjonsfunksjon. Ved hjelp av EZVIZ-appen på mobilenheten din kan du enkelt og enkelt nyte kommunikasjon uansett hvor du måtte være.

Se bedre i mørket.
Benytt C6N-kameraet døgnet rundt. Ved hjelp av kraftige infrarøde LED-lys, lar den deg se opptil 10 meter i svakt lys.

Vi beskytter dine data og ditt personvern.
Å beskytte dine data og ditt personvern er vår høyeste prioritet. Dataoverføring mellom kameraet og EZVIZ Cloud er kryptert fra ende til ende. Bare du har nøklene til å dekryptere dataene. For å få et ekstra lag med personvern, kan du alltid aktivere kameraets hvilemodus på EZVIZ-appen.

Spar penger på videolagring og båndbredde.
Kameraet har den avanserte H.265-videokomprimeringsteknologien, og oppnår bedre videokvalitet med bare halvparten av båndbredden og halvparten av lagringsplassen i forhold til den forrige H.264-videokomprimeringsstandarden.

To lagringsalternativer.
Lagre opptakene dine med fleksible og sikre løsninger. C6N leveres med et innebygd MicroSD-kortspor som kan lagre opptil 256 GB innspilte opptak. Du kan også lagre bildene dine i EZVIZ Cloud* for ytterligere sikkerhetskopiering.