EZVIZ Overvåkning • 94272

Ezviz C3X Security camera Dual-lens Wi-Fi

fra EZVIZ Ezviz security
Se/Still ett spørsmål ()
-+
 • Høyteknologisk og profesjonell
 • Kjøretøy/person gjenkjennelse
 • Levende fargebilder dag og natt
 • H.265 Videokomprimering
 • Tåler alle værforhold
 • Toveiskommunikasjon
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med IFTTT

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • App Store
   • App Store
   • Google Play
Ezviz C3X er det råeste sikkerhetskameraet fra Ezviz med dobbel linse og mange avanserte tekniske funksjoner. C3X har innebygde AI-algoritmer for å kjenne igjen kjøretøy i angitte soner til fullfarget nattesyn, selv under de laveste lysforholdene. Få full beskyttelse med C3X, på høyteknologisk og profesjonell måte.

Gratis 24-timers videolagring i EZVIZ CloudPlay.

Funksjonalitet

Med dual-2 MP-kameraoppsettet oppnås levende fargebilder med to linser. Det ene objektivet registrerer lysstyrken og det andre fanger informasjon om fargen. Deretter slås de to bildene sammen ved hjelp av EZVIZs egen proprietære algoritme for å skape et bilde som er rikt på detaljer og realistisk farge. C3X bruker doble linser og doble infrarøde lys for å gi bedre fargebilder, selv under de laveste lysforholdene. Det er ikke behov for spotlights. C3Xs farger er mer naturlige, og bildet blir jevnere opplyst.

Med en innebygd dyp læringsmodell kan C3X oppdage bevegelse av person og kjøretøyformer i sanntid. Nå kan du motta de nøyaktige bevegelsesvarslene du alltid har ønsket deg. C3X lar deg tegne bestemte soner på EZVIZ-appen. Du kan bestemme om du vil holde mennesker, biler eller begge deler utenfor sonene. Ved gjenkjenning av uvedkommende vil kameraet sende en høy sirene og blinke stroboskoplampen for å drive inntrengere bort og du vil motta et varsel. Med C3X kan du spille inn din egen stemme for en hyggelig hilsen eller avskrekking. For eksempel når besøkende parkerer biler i forbudte områder, vil kameraet ditt kunne spille av en forhåndsinnspilt melding og instruere sjåførene om å parkere andre steder.

Designet for å tåle alle værforhold og er med sin IP67 både regn, snø og støvsikker. De 2 kraftige antennene gir deg bra rekkevidde, stabilitet og økt sikkerhet.

Bruksområde

Last ned Ezviz appen og få varslinger på din mobiltelefon når kameraene oppdager bevegelser, aktiver deretter alarmen eller benytt deg av kameraets innebygde toveiskommunikasjon. Gi kona en uventet oppmerksomhet ved å få C3X til å kjenne igjen din kones bil og ønsk henne velkommen hjem når du selv ikke er hjemme, mulighetene er mange.

Med EZVIZ-appen og EZVIZ Studio-programvaren kan du fange, lagre, beskytte og dele det som er verdifullt for deg.

Montering

Kameraene kan monteres i tak eller på vegg med medfølgende tilbehør og kobles deretter enkelt til trådløst via Ezviz-appen på din mobiltelefon. Strømadapter må plasseres innendørs.

Illustrasjon/video

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”