Schneider Electric Design rammer • 1410126

Exxact 2-hulls ramme Design transparent

2-hulls design rammer med transparent front og 4 innlegg (6 farger + 1 mønster) som enkelt kan skiftes for å passe ditt interiør.
Lek deg gjerne med mulighetene for å benytte tapet eller merker i fronten for et eget og unikt design.

De ferdigpakkede innleggene er tilgjengelig i 6 farger og et transparent innlegg med blomster-inspirert mønster i sølvtrykk.

Farge 1: Sandsten beige, NCS 2005-Y20R.
Farge 2: Rubinrød, NCS 2070-R10B.
Farge 3: Blå havbris, NCS 1010-R90B.
Farge 4: Salviegrønn, NCS 3010-G60Y.
Farge 5: Sort, NCS 8000-N.
Farge 6: Snø-hvit, NCS 0500-N.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”