{{{text}}}

Evoline Ø 80mm bordboks med 1x stikk 230V og 2x USB lader • 1504356

EVOline Square80 sølv 1xstikk 2x1000mA USB

fra Evoline Square 80     
Se/Still ett spørsmål ()
EVOline Square80 sølv 1xstikk 2x1000mA USB
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
    • Dokumentasjon

    • Produktblad
    • Brukerveiledning
Square80 i fargen sølv med 1x stikk og 2x USB lader 1000mA i en og samme boks. Lokket skyves enkelt på plass når den ikke er i bruk og hindrer at smuss og støv samler seg. 80 mm er ofte standard gjennomføringshull i arbeidsbord. 3 m ledning og plugg følger med.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”