EVOline stikkontakt
1504329

Evoline Square80 Sølv. 1x stikk 230V og 1x USB lader 1000mA

fra Evoline
4,8 av 5 ()
Evoline Square80 Sølv. 1x stikk 230V og 1x USB lader 1000mA
Spenning 230V Tilkobling USB
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 035,-

1504329
828,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Sølvfarget stikkontakt fra EVOline med både vanlig stikk og USB-lader. Stikkontakten felles ned i bord- eller benkeplate og er utstyrt med et lokk som holder støv og smuss ute når kontakten ikke er i bruk. Square80 har en lav byggehøyde og et flott og diskret design.

Teknisk beskrivelse

Belastning: Stikk: 16A, 3600W, USB: 1000 mA

Bruksområde

For nedfelling i bord- eller benkeplate.

Montering

Felles ned i bord- eller benkeplate med en tykkelse på opptil 50 mm, med en utsparing på 80 mm. Tilkobles med medfølgende 3 m ledning og plugg.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”