PAX Ventilasjon Tilbehør
9302372

Erstatter ved fjerning av pax passad kaldrasspjeld

fra PAX

-53%RABATT

Erstatter ved fjerning av pax passad kaldrasspjeld
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 79,-

Kuppvare! kr. 169,-

9302372
63,20 eks. mva. Ordinærpris 169,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris 16.1.2020 169,-Tilbudet varer så langt lageret rekker
Pax noskona monteres ved behov som erstattning for kaldrasspjell på Pax Passad 31. Om Pax Passad 31 ska tilsluttes ventilasjonskanal med naturligt drag, må kaldrasspjell tas bort og byttes ut med Pax Passad noskona. Farge: hvit.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”