Elko Plus Layer ramme AL/Gunmet. MR 2x2H
1427632

Elko Plus Layer ramme AL/Gunmetal MR 2x2H

fra Elko Plus
Elko Plus Layer ramme AL/Gunmetal MR 2x2H
Kapslingsgrad IP20
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
ELKO Plus Layer multiramme 2x2 hull med GunMetal laminat og Aluminium bakramme. For stikkontakt, bryter eller svakstrømsutstyr. Halogenfri Farge bakramme: Aluminium Farge laminat: Gunmetall

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”