KEBA KeContact P30 e-serie
1558100

Elbillader P30e 2,3-4,6kW TYPE 2 kontakt KEBA

fra KEBA
4,4 av 5 ()
Elbillader P30e 2,3-4,6kW TYPE 2 kontakt KEBA
Spenning (V) 230
Belastning (A) 20
Kontaktpunkt Type 2
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
1558100

11 290,-

9 032,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
80+ på lager

Fri frakt
  • 1-FAS, Type 2 støpsel
  • IT og TN
  • justerbar fra 10 til 20A
  • DC lekasjestrøm-detektor
KeContact P30 e-serie, neste generasjons vegglader for enkel og kostoptimalisert lading. KeContact P30 inneholder også en DC lekasjestrøm-detektor som gjør det unødvendig å installere et dyrt TypeB jordfeilvern. Type 2 kontakt. For 1-fas 230V IT og TN, justerbar fra 2,3 til 4,6kW (10 til 20A).

Teknisk beskrivelse

1-fas 230V IT og TN. Type 2 støpsel.

Funksjonalitet

USB for Firmware oppdatering eller nedlasting av logg-filer uten PC eller Notebook. Ethernet RJ45 for Firmware oppdatering eller nedlasting av logg-filer med PC eller Notebook. DC lekasjestrøm detektor. Temperatur-derating, en integrert multirating-enhet (strøm, spenning og energi) for strømovervåking. Auto-Recovery-funksjonen, som sørger for driftssikkerhet.

Bruksområde

For lading av elektriske kjøretøy med Type 2 kontakt.

Montering

Ladeboks monteres på vegg.

Illustrasjon/video

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”