KEBA KeContact P30 b-serie
1558106

Elbillader P30b 2,3-11kW TYPE 2 kabel 4m KEBA

fra KEBA
Elbillader P30b 2,3-11kW TYPE 2 kabel 4m KEBA
Spenning (V) 230
Belastning (A) 16
Kontaktpunkt Type 2
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

1558106

16 290,-

13 032,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
KeContact P30 b-serie, neste generasjons vegglader for enkel og kostoptimalisert lading. Med opptil 22kW hurtiglading. Muligheter for individuell merking (branding) og lokal identifikasjon. KeContact P30 inneholder også en DC lekasjestrøm-detektor som gjør det unødvendig å installere et dyrt TypeB jordfeilvern. VDE og UL sertifisert. Type 2 kontakt. For 1-fas 230V IT og 1 og 3 fas TN, justerbar fra 2,3 til 11kW (10 til 16A). Utstyrt med 4 meter kabel.

Teknisk beskrivelse

1-fas 230V IT og 1 og 3 fas TN. Type 2 støpsel. 4 meter kabel.

Funksjonalitet

USB for Firmware oppdatering eller nedlasting av logg-filer uten PC eller Notebook. Ethernet RJ45 for Firmware oppdatering eller nedlasting av logg-filer med PC eller Notebook. DC lekasjestrøm detektor. Temperatur-derating, en integrert multirating-enhet (strøm, spenning og energi) for strømovervåking. Auto-Recovery-funksjonen, som sørger for driftssikkerhet.

Bruksområde

For lading av elektriske kjøretøy med Type 2 kontakt.

Montering

Ladeboks monteres på vegg.

Illustrasjon/video

Mode 3

Mode 3 lading foregår ved tilkobling med spesialtilpasset kontakt for lading av elektriske biler. Denne kontakten har tre faseledere, jord og en pilotkontakt. Pilotkontakten fører en tone som styrer ladestrømmen, fra bilen til ladeboksen. Kontakten er bygget for å tåle høy belastning over lengre tid, og vil tåle den belastningen ladingen fører til.

Mode 3 lading består av en egen ladeboks som er montert fast på veggen. Kabelen fra boksen til bilen kan være avtakbar eller fastmontert. Hjemme benyttes vanligvis ”på vegg boks” med fast kabel som plugges i bilen. Der mode 3 ladepunktet kan benyttes for nyere biler skal det alltid installeres Mode 3 ladepunkt med type 2 kontakt. Det finnes nemlig minst tre forskjellige typer ladekontakter på bil ( type 1, type 2 og Tesla). Benytt fast ladekabel hjemme og på jobb - løs ladekabel på offentlig ladestasjon. Grunnen er fare for tyveri av løs kabel og håndtering av fast kabel samt forskjellige kontakter i bil.

Mode 3 ladeutstyr har et ladestøpsel som er designet for å tåle den høye belastningen en elbil representerer. Mode 3 lading kan gjøres med e`n-, to- og trefase. Mode 3 støpsler kan også håndtere DC.

I en Mode 3 ladeinstallasjon er det viktig å ha en egen kurs med 30mA jordfeilbryter, type B. Hvis ladeboksen inneholder jordfeilbryter kan jordfeilbryter for kursen sløyfes. Ladeenheten monteres fast på veggen, og det må tas hensyn til ytre påvirkning ved plassering. Hvis kabelen er en del av boksen burde oppheng for kabelen monteres, slik at den ikke blir kjørt over. Boksen må også plasseres slik at den matcher bilens ladekontakt, tenk også på at andre biler har kontakten på et annet sted. Ha lang nok kabel til å kunne lade alle typer biler men forbered mulig oppheng av kabel over bilen; ladekontakten på bilen kan være i front, venstre bak, høyre bak, venstre foran eller høyre foran. Det laveste punktet for en stikkontakt skal være mellom 0,5 og 1,5 meter over bakken.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”