{{{text}}}

Cenika Ladestasjon for elbil • CV052566

Elbillader 1-FAS 1P+N/2P 10-32A 230V + TYPE2 5M kabel

Elbillader 1-FAS 1P+N/2P 10-32A 230V + TYPE2 5M kabel
Spenning (V) 230
Belastning (A) 32
Kontaktpunkt Type 2
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Centech elbillader er designet for effektiv og trygg lading av elbiler. Laderene leveres med integrert jordfeilbryter Type B.

Teknisk beskrivelse

1-FAS, 10-32A, 230V + TYPE2 5M kabel. IP44.

Funksjonalitet

Skapene er produsert i sjøvannsbestandig aluminium med slitesterk og miljøvennlig pulverlakk, noe som gir en høy finish og god holdbarhet.

Frontplaten har en frostet glassplate for å indikere ladeprosessen ( Rød, grønn og blå ).

Montering

Laderen er beregnet å monteres på vegg med takutspring.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”