Micro Matic Effektregulator
1401663

Effektregulator MRC2 Digital Microreg 16A Micro Matic

fra Micro Matic
Effektregulator MRC2 Digital Microreg 16A Micro Matic
Spenning 230V
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 1 239,-

Internettpris!

1401663
991,20 eks. mva. Ordinærpris 1 509,-Pris per 1 Stykk
-+
Microreg MRC2 er en fullelektronisk effektregulator for trinnløs regulering av elektriske varmeanlegg opptil 16A. Microreg regulerer etter tidsproporsjonalprinsippet med syklustid på ca. 30 minutter. Dette betyr at varme- elementet slås av og på i et puls/pauseforhold, som gjør at den tilførte middeleffekt kan tilpasses det aktuelle varmebehov. Inn- og utkobling styres av et relé. Det ønskede puls/pauseforholdet kan trinnløst stilles fra 0 til 10(100%). Dvs. at i stilling 2,5 vil varmeelementet være innkoblet i ca. 7,5 minutter og utkoblet i ca. 22,5 minutter. Innstillingsområdet kan begrenses i programmeringsmodus. Innebygd bryter 2-polet. IP21.

Relevante emneord

Vi leverer og lagerfører alt av effektregulatorer for styring av varme i hjem, nærings- og industribygg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”