Frico Analog Termostat • 5432539

EFFEKTREGULATOR CIRT Frico

-+
Laveste pris siste 30 dager før kampanje 2 949,- Tilbudet varer så langt lageret rekker
  • Variabel effektregulator
  • Innebygd timer
  • Sprutsikker
  • Les mer...
CIRT er en variabel effektregulator med timer i et tiltalende og moderne design.

Funksjonalitet

Den innebygde timer kan settes til 0,5 til 4 eller 4 til 24 timer. Timerfunksjonen kan fjernes ved å koble til via for eksempel en ekstern bryter, er utgangsreguleringen så på kontinuerlig. Fleksible innstillinger. Innstillingene kan begrenses eller utvidet sammenlignet med standard via intern dipbrytere.

Bruksområde

Først og fremst ment for infrarøde varmeovner og andre stråle varmere. Spesielt egnet for spot- og soneoppvarming.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi leverer og lagerfører alt av effektregulatorer for styring av varme i hjem, nærings- og industribygg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”