Elko LED-driver
3088213

Driver Elko 500mA 5-7W dim

fra Elko
Driver Elko 500mA 5-7W dim
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

3088213

386,-

308,80 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Driver for ELKO Bright armaturer. 500mA 5-7W, dimbar med ELKO 315GLE dimmer. Driveren er plasseringsvennlig med sine 53mm i diameter og en høyde på 22mm. Kan benyttes til å dimme en 5W lyskilde, eller flere lyskilder med lavere effekt.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”