Nexans FKX • 1060414

Downlightkabel FKX 90 2X1,5 Snelle

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Produktblad
   • Ytelseserklæring
Kabel for downlightanlegg med lederisolasjon og ytre kappe av blyfri PVC for maksimal driftstemperatur 90 °C. FKX 90 er spesielt beregnet for downlight-belysning. FKX 90 er en dobbeltisolert kabel.

Teknisk beskrivelse

FKX 90 er en downlightkabel designet for å tåle høye temperaturer i belysningsanlegg, med en maksimal kontinuerlig ledertemperatur på 90 °C. Kabelen er konstruert med en leder av flertrådet rundt glødet kobber, isolert med høytemperatur PVC, og en ytre kappe også av høytemperatur PVC, noe som gjør den betydelig mer motstandsdyktig mot varme sammenlignet med tradisjonelle PVC-isolerte kabler. Denne dobbeltisolerte, hvite kabelen er testet og godkjent i henhold til standardene SS 424 02 31-12, IEC 60332-1/EN 50265.

Montering

For å forenkle installasjonen leveres FKX 90 i en praktisk bøttepakning som er metermerket, noe som bidrar til enkel og effektiv montering.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent