Elko Dimmer
1471444

Dimmer RS16/315 GLE PH Elko

fra Elko
4,8 av 5 ()
Dimmer RS16/315 GLE PH Elko
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

Internettpris!

1471444

349,-

279,20 eks. mva. Ordinærpris 509,-Pris per 1 Stykk
-+
Benyttes til glødelamper, 230V halogenlamper eller lavvolt halogen med de fleste typer elektronisk trafo. Innebygget overspenningsvern og transientbeskyttelse. Dimmeren passer inn i standard veggbokser og i alle ELKO kombinasjonsplater. Denne bygger mindre i bakkant enn tidligere 315gle dimmere.

Teknisk beskrivelse

Ohmsk last: 20-315W. 230V Halogen: 20-300W. Elektronisk trafo: 20-315VA

Funksjonalitet

Elektronisk temperatursikring. Elektronisk strømsikring med automatisk tilbakestilling.

Bruksområde

Dimmer som benyttes til glødelamper, 230V halogenlamper, elektroniske trafoer eller LED ihht LED tabell.

Montering

Dimmeren passer inn i standard veggbokser og i alle ELKO kombinasjonsplater. Dimmeren kan monteres påvegg i kombinasjon med 33mm påveggskappe. Dersom dimmeren skal monteres i en flerhullsramme eller en ELKO RS16 ramme må den medfølgende enkelrammen fjernes.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi leverer og lagerfører alt av brytere og dimmere for bruk i hjem, nærings- og industribygg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”