{{text}} {{{text}}}

ABB Koblingsur • 1428700

Digitalt Koplingsur D1, 1 veksel 16A ABB

Digitalt Koplingsur D1, 1 veksel 16A ABB
Kapslingsgrad IP20
Bruksområde Innendørs
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
1428700

1 549,-

1 239,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Forventet 11.07.2021
Alnabru Hent-i-Butikk , ikke tilgjengelig
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
En unik design med LCD display som har bakgrunnsbelysning og et intuitivt menysystem bestående av to tekstlinjer gjør denne enheten meget enkel å programmere. All programmering utføres enkelt ved hjelp av fire navigasjonsknapper.

Funksjonalitet

Takket være det nyskapende ferieprogrammet kan D Line settes til å fravike ukesprogrammet i flere perioder av flere år eller mellom to år. Seien består av 1 og 2 kanals utgaver, og er utrustet med et batteri med stor kapasitet for å fortsette driften selv uten tilført spenning. Dette sørger også for at alle data ligger trygt lagret og sørger for at klokkefunksjonene ikke stopper ved spenningsbortfall uansett hvor lenge dette varer. Ved bruk av Plus versjonen er det også mulig å overføre programmer mellom enheter på en enkel måte ved bruk av D KEY. SYNCRO versjonen kan kobles til D DCF77 for automatisk tidsjustering fra atomuret i Frankfurt eller D GPS antennen for å synkronisere klokken mot GPS satellittene. D Line er spesielt egnet for applikasjoner der det er behov for tidsstyring med dag, uke eller månedsintervaller.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”