Selecta silvan Bil og båt tilbehør
88830

Diesel Tank SQDN200-7 200 Liter Lavprofil

fra Selecta silvan
Diesel Tank SQDN200-7 200 Liter Lavprofil
Spenning 12V
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk

kr. 6 690,-

Fastpris!

88830
5 352,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Dieseltank 200 liter. Leveres komplett med 12V pumpe, 4 m slange, automatpistol, 4 m, batterikabel, krokodilleklemmer, låsbart lokk, beskyttelseslokk til pumpe og slange.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”