Develco Sensor
4514730

Develco Varmesensor

fra Develco
Develco Varmesensor
Kapslingsgrad IP20
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
4514730

799,-

639,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Athom Homey Virker med Homely
Perfekt for brannvarsling på kjøkken. Temperatur overvåkning for en optimal røykvarsler med Develco varmesensor. Med en varmesensor blir du varslet hvis temperaturen overstiger en grense eller stiger hurtig. I rom med mye damp, støv og matos kan en vanlig røykvarsler trigges ofte, noe som fører til at mange velger å ikke ha en brannvarsler på disse utsatte områdene.

Bruksområde

Designet for installasjon i private hjem eller garasjer med et røykfylt, støvete eller fuktig miljø, som for eksempel et kjøkken, stue med peisovn, garasjerom eller vaske- og tørkeområde.

Montering

Varmesensoren er batteridrevet og kan enkelt monteres i tak.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”