Develco Sensor
4514809

Develco Smart Siren

fra Develco
Develco Smart Siren
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
4514809

699,-

559,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Homely
Zigbee-basert Smart sirene fra Develvo med flere smarte funksjoner.

Funksjonalitet

Smart sirenen har funksjoner som en høy og tydelig lyd, noe som gjør den egnet for sikkerhet av din bolig. Hvis inntrengere, innbruddstyver eller andre uønskede gjester kommer inn på eiendomen, sender sirenen en alarmlyd på k3 kHz (90 dB @ 1 m) og sender deg et direkte varsel. Siren med 3 kHz alarmlyd (90 dB @ 1 m) Talemeldinger med opptil 50 lydklipp. Smart sirenen er utstyrt med sabotasjebryter. Range extender for Zigbee-nettverk med batteribackup slik at den fortsatt vil være i stand til å kommunisere i tilfelle strømbrudd.

Bruksområde

Smart sirenen inkluderer en taletekst. Smart Siren har kapasitet til 6 minutter lyd fordelt på 50 lydklipp. Du kan spille inn standardmeldinger for høyttaleren til å spille i visse scenarier, for eksempel “alarm”, “brann” og “bevegelse” i kombinasjon med områder som kjøkken, stue og soverom. For eksempel kan du programmere talemelding for å si “alarm aktivert i stuen” eller “brann oppdaget på kjøkkenet”.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”