Develco • 4514702

Develco Smart Plugg mini (Schuko)

fra Develco     
Develco Smart Plugg mini (Schuko)
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon ZigBee
Belastning (A) 10
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk
-+
Tilbudet varer til og med 8.11.2020
 • Nøyaktig strømforbruk måling
 • Fjernkontroll på / av
 • Zigbee sertifisert
 • Fungerer med

  Virker med Athom Homey

  Del av Smarthusløsni

Overvåk og kontroller elektriske apparater med Smart Plug Mini, som er en intelligent fjernstyrt adapter.

Teknisk beskrivelse

Med temperaturbeskyttelsesfunksjonalitet slår Smart Plug Mini ut når maksimal belastning eller maksimal driftstemperatur er nådd. Når Smart Plug Mini er fjernet fra stikkontakten, kan den advare brukeren om at det tilkoblede apparatet er slått av. Hvis Internett- eller Zigbee-tilkoblingen blir kuttet, kan Smart Plug Mini sørge for at apparatet, som midlertidig slås av, automatisk vil slå på igjen.

Funksjonalitet

Smart Plug Mini overvåker strømforbruket ditt i tillegg til at brukeren kan kontrollere elektriske apparater ved å slå av eller på eksternt, om du enten er på ferie eller i sitter i stuen.

Bruksområde

Smart Plug Mini er basert på Zigbee og kan enkelt integreres med andre Zigbee-produkter eller smarte kontrollløsninger. Smart Plug Mini er OTA-oppgraderbar, noe som øker produktets levetid.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”