Develco Sensor
4514808

Develco Panic Button

fra Develco
Develco Panic Button
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
4514808

399,-

319,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Develco Panic Button er en programmerbar og trådløs, Zigbee-basert knapp som kan brukes til flere formål.

Funksjonalitet

Develco Panic Button kan for eksempel brukes som sikkerhetsknapp for nødhjelp, som dørlås, eller som en bryter for lys. “all on / off” -funksjonalitet som gjør det mulig å slå av/på lys og utvalgte hvitevarer med en enkelt knapp. Du kan programmere knappen slik at den passer til krav til din løsning.

Bruksområde

Du kan programmere Develco Panic Button som en alarmknapp for eldre eller funksjonshemmede, slik at de med et enkelt trykk kan varsle venner og familie eller helsepersonell hvis det oppstår en nødssituasjon. Med Panic Button kan de ganske enkelt trykke på en knapp for å varsle andre hvis de trenger hjelp. Panic Button kan hjelpe eldre og funksjonshemmede å få mer uavhengighet og trygghet, og det kan gi venner og familie trygghet og trygghet om at deres kjære er trygge.

Montering

Knappen kan brukes / monteres på flere måter. Du kan benytte den som en håndholdt fjernkontroll, Feste den om halsen med en valgfri snor, feste den til håndleddet eller velge en fastmontert løsning ved å feste den på en en vegg eller dør ( ved bruk av ekstrautstyr).

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”