Develco
4514719

Develco Lekkasjesensor

fra Develco
Develco Lekkasjesensor
Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Frekvens 433 Mhz
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
4514719

459,-

367,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Athom Homey Virker med Homely
Lekkasjesensor med inkludert temperatursensor, som gir tidlig advarsler for å unngå eller redusere potensiell skade fra lekkasjer. Lekkasjer kan gå uoppdaget i dager, uker eller måneder og en av de hyppigste og dyrere forsikringsskadene. Lekkasjesensoren gir deg et tidlig varsel.

Teknisk beskrivelse

Zigbee HA 1.2 sertifisert.
Den trådløse Zigbee-protokollen lar lekkasjesensoren integrere med andre Zigbee-baserte systemer.

Funksjonalitet

Gjennom øyeblikkelig lekkasjedeteksjon vil sonden bidra til å forhindre potensiell skade på egenskaper og personlige eiendeler. Lekkasjesensoren har en innebygd 85 dB sirene som vil utløses når det oppdages en lekkasje.

Bruksområde

Lekkasjesensoren er konstruert for å tidlig oppdage lekkasje i private hjem, campingvogner, campingvogner, garasjer og i fuktige omgivelser som kjøkken og bad.

Illustrasjon/video

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”