Develco
4514728

Develco Fuktighets sensor

fra Develco
Develco Fuktighets sensor
Kapslingsgrad IP20
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Batteritype AA
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
4514728

489,-

391,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Athom Homey Virker med Homely
Overvåk ditt inneklima (temperatur og fuktighetsnivå) med fuktighetssensor fra Develco. I tillegg vil den varsle dersom fuktigheten innendørs svinger til uønskede nivåer. Fuktighetssensoren har en nøyaktig temperatur- og fuktighetsrapportering, lang batteritid og rekkevidde.

Funksjonalitet

Gjennom å overvåke ditt innendørsklima bidrar sensoren til å opprettholde et ideelt komfortnivå innendørs. Dette bidrar ril å beskytte ditt interiør, elektronikk, musikkinstrumenter, møbler, kunstverk og andre fukt-sensitive objekter. Ekstreme temperaturer og fuktighetsnivåer kan fryse rør, forårsake lekkasjer, gi grobunn for mugg, og resultere i kostnadskrevende skader. Kondens og mugg dannes ofte når rom blir for fuktige.

Avlesinger fra sensoren kan sendes via smart home systemet. Sensoren opererer under ZigBee-standarden, og sikrer kompatibilitet med andre ZigBee-sertifiserte produkter.

Montering

Fuktighetssensoren inkluderer både klebemiddel og skruer, slik at sensoren enkelt kan monteres på veggen, på bakken eller i nærheten av sårbare og verdifulle gjenstander

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”