Develco Sensor
4514731

Develco EMI Norsk HAN

fra Develco
Develco EMI Norsk HAN
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
4514731

799,-

639,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Athom Homey Virker med Homely
Få full oversikt over strømforbruket med EMI Norwegian HAN plugg. Måler både nåverdi og loggfører totalforbruket for de siste 24 timene.

Funksjonalitet

Ved å få full oversikt over strømforbruk og når man bruker mest strøm, blir det lettere å gjøre endringer for å senke forbruket.

Bruksområde

Styres via App.

Montering

Enkelt å installere og integrere.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”