Develco
4514703

Develco Bevegelsessensor

fra Develco
Develco Bevegelsessensor
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Batteritype AA
Kommunikasjon ZigBee
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Kampanje -22%

4514703

349,-

279,20 eks. mva. Ordinærpris 449,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer til og med 8.11.2020

Fungerer med

Virker med Athom Homey Virker med Homely
Motion Sensor Mini er en kompakt bevegelsessensor som gjør det mulig å overvåke romaktivitet med bare én enhet. Innebygd belysningssensor, en lyssensor, en alarmsensor, en temperatursensor og en sabotasjebryter.

Funksjonalitet

Med den trådløse Motion Sensor Mini kan du slå på og av lyset når folk går inn, og forlater rommet. I tillegg kan temperaturdetektoren settes til å utløse smarte termostater eller bærbare ovner. Belysningssensoren er PIR-basert og kan føle bevegelse opptil 9 meter fra sensoren. Sensoren inneholder to logiske utganger, en med høy følsomhet og en for alarm med lavere følsomhet.

Motion Sensor Mini kommuniserer over den trådløse protokollen Zigbee, og sikrer kompatibilitet med andre Zigbee-sertifiserte produkter.

Montering

Monter på vegg, i tak eller på det medfølgende stativet for å plassere Motion Sensor Mini på et bord eller en hylle.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”