Danfoss Digital Termostat
88L1143

Danfoss ECtemp Smart WiFi termostat Svart

fra Danfoss
4,7 av 5 ()
Danfoss ECtemp Smart WiFi termostat Svart
Spenning 230V Gruppe Smarthus Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 2 147,-

Internettpris!

88L1143
1 717,60 eks. mva. Ordinærpris 2 499,-Pris per 1 Stykk
-+
Nye ECtemp™ Smart er en intuitiv og intelligent tidsurtermostat med WiFi tilkobling, som kan styres via ECtemp™ Smart-appen når som helst og uansett hvor du befinner deg. designet for å passe inn i de mest moderne designinteriører. Den kvadratiske berøringsskjermen gir ECtemp™ Smart en ren og minimalistisk form. Spar energi ved å senke temperaturen automatisk når du ikke trenger oppvarming, intelligent start, pulsbreddemodulasjon samt intelligent senking. Temperaturen stilles enkelt inn etter dine rutiner, slik at du kan nyte en komfortabel temperatur. Alltid. Termostaten er kompatibel med nesten alle eksisterende rammer og følere på markedet og kan enkelt integreres i eksisterende systemer. Maks belastning: 16A, 3600W. IP31. Farge: sort.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”