SG Armaturen Downlight innendørs
3236639

Cube Lux Hvit 2700k

fra SG Armaturen Cube
Cube Lux Hvit 2700k
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

3236639

999,-

799,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Cube Lux er en påbygget downlight med et harmonisk og flimmerfritt lys med enestående fargegjengivelse. 10 års garanti.

Funksjonalitet

Patentert 30 graders trinnløs vippefunksjon i alle retninger.

Bruksområde

Til både innendørs og utendørs bruk (under utheng).

Montering

Enkel montering med hurtigkobling mellom armaturhus og takmonteringsplate: armaturen klikkes på plass og festes med skjulte skruer

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”