CTM Lyng mTouch EnergyKontroll • 4503200

CTM Lyng mTouch EnergiKontroll Startpakke

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Produktblad
   • Brukerveiledning
mTouch® EnergiKontroll består av smarthub og måleravleser som enkelt lar deg koble til smarte enheter, og gi deg full oversikt over hjemmet ditt i appen.
Inkludert i produktet er tjenesten Eva Smart Strømstyring, som styrer forbruket automatisk til timer av døgnet med lavest strømpris, og passer på at du ikke går over på neste trinn for nettleie.

Funksjonalitet

I appen kan man se temperatur, lysstyrke, luftfuktighet, strømforbruk eller andre funksjoner, avhengig av enhetene du har koblet til.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”