Makita Combokit
8876260

Combo kit ELB200V Makita

fra Makita
Combo kit ELB200V Makita
Bruksområde Innendørs
Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Dette er et flott combokit. Pakken leveres i en stablevennlig koffert, og inneholder borskrutrekker BL m/slag DHP481RTJ og borskrutrekker DDF083Z. Settet inneholder også 2 stk. 5Ah-batterier og en hurtiglader. Produktene leveres i en stablevennlig koffert.

Teknisk beskrivelse

Svært kraftige borskrutrekkere på 18V.

Funksjonalitet

Borskrutrekker BL m/slag DHP481RTJ er en svært kraftig slagbormaskin med børsteløs motor for mindre strømforbruk og mindre behov for vedlikehold. Den anses som Makitas sterkeste batteridrevne slagbormaskin for tung bruk, og den kan brukes på steinmaterialer. Den kommer med batteribeskyttelse for verning av batteri og overbelastning, samt LED-belysning og girkonstruksjon i metall.

Borskrutrekker DDF083Z er en ekstremt kompakt borskrutrekker for krevende profesjonell bruk og er suveren for allsidig bruk blant montører, installatører, servicefolk, teknikere og liknende. Den har en børsteløs motor som gir lavt strømforbruk, samt et kompakt, flott design. Den har LED-belysning og er ideell for arbeid på trange steder grunnet sitt smale håndtak. Den har batteribeskyttelse som verner om batteriet og hindrer overbelastning.

Bruksområde

Kan benyttes overalt, og egner seg godt til trange steder.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”