Dimplex Glassplate
5493114

Clip On Glass hvit til 1000W panel

fra Dimplex
3,7 av 5 ()
Clip On Glass hvit til 1000W panel
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 499,-

5493114
399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Gi interiøret ditt et løft ved å endre designet på din panelovn med en stilig, hvit clip-on glassplate for både Nobø- og Dimplex-ovner. Glassplaten er egnet for ovner med utslipp på toppen, og passer til ovner på 40 cm med 1000W.

Merk at ovnen må slippe ut luften på oversiden. Glassplaten kan ikke benyttes på ovner som har frontutslipp.

Funksjonalitet

I tillegg til å forbedre utseendet på ovnen bidrar også glasset til at temperaturen på fronten blir mye lavere. Et herdet og svært solid glass som tåler det aller meste.

Bruksområde

Montering

Glassplaten tres enkelt over ovnen og klikkes på plass.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”