Cenika NM8-125S/80/3
4505707

Cenika EFFEKTBRYTER NM8-125S-80A/3P

fra Cenika
Cenika EFFEKTBRYTER NM8-125S-80A/3P
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
Cenika AS leverer i dag effektbrytere fra en av verdens største produsenter på lavspent vernmateriell. Bryter typene som leveres er: termomagnetiske, elektroniske og luftbryter. Godkjent i.h.t. til EN60947 med bryteevne på 50-150kA / 400V. Spennvidden er 2pol til 4pol, 16A og opp til 6300A som den største

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”