{{text}} {{{text}}}

Frico IHC18 Carboninfra • 5491106

Carboninfra IHC18 Terrassevarmer

Carboninfra IHC18 Terrassevarmer
Spenning (V) 230
Bruksområde Utendørs
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
5491106

3 849,-

3 079,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 4-8 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
    • Dokumentasjon

    • Produktblad
    • Brukerveiledning
Carboninfra IHC18 tersassevarmer 1750W, 230V, innstallasjonsøyde inntil 2,5m. Carboninfravarmeren IHC gir en skånsom/ direkte varme og med behagelig mykt lys er den ideell både for innendørsmiljøer, i vinterhager og på uteserveringer der design er viktig. IHC kan også brukes til punktoppvarming. IHC har en varmespredning som gjør den best egnet for installasjon på kort avstand og i noe høyere høyde. IHC er enkel å plassere takket være sin kompakte konstruksjon. Den smarte designen gir et stilrent inntrykk, og produktene passer fint i eksklusive utendørsmiljøer.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”