Elektroimportøren Partner Belysning
52316

Bytte av downlights til Altea tilt warmdim

fra Elektroimportøren Partner

-15%RABATT

Bytte av downlights til Altea tilt warmdim
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

kr. 679,15

Tilbud! kr. 799,-

52316
543,32 eks. mva. Ordinærpris 799,-Pris per 1 Pakke
-+
Førpris 24.3.2020 799,-Tilbudet varer til og med 26.4.2020
Utskiftning av eksisterende downlights til LED-downlights, med ny LED-dimmer per sone/rom.

Pakken Inneholder:
1 stykk Altea Tilt Warmdim Downlight 8W Matt Hvit.
Oppgradering av ny LED Dimmer 250W 1-pol per rom/sone.

Pakken inkluderer:
Materiell, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r

Funksjonalitet

LED er komfort, trivsel og økonomi. Ved å bytte ut eksisterende halogen-downlights til nye moderne LED-downlights, får man lavere energiforbruk og økt levetid. LED-downlights gir samme fargeopplevelse på lyset som tradisjonell halogenbelysning, og gir deg i tillegg også bedre lys. Ved å velge warmdim, får du den ekte varme glødelampefølelsen. Lyset på en warmdim-downlight blir gradvis varmere når du dimmer ned lysstyrken.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand. 1 dimmer per rom.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”