Nexa Fire & Safety Brannvarsler
6213578

Brannvarsler Optisk trådløs FS-558RF 2PK

fra Nexa Fire & Safety
4,8 av 5 ()

-20%RABATT

Brannvarsler Optisk trådløs FS-558RF 2PK
Bruksområde Innendørs Frekvens 433 Mhz Gruppe Smarthus Batteritype AA
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 399,-

Tilbud! kr. 499,-

6213578
319,20 eks. mva. Ordinærpris 499,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer til og med 12.4.2020
Optisk brannvarsler for trådløs seriekobling 2-PK.
Nexas brannvarsler med innebygd temperatursensor for å gi et tidlig varsel hvis det skulle oppstå en brann (riktig plassering og vedlikehold er en forutsetning). Brannvarsleren er utformet for å oppdage røykpartikler.

Teknisk beskrivelse

DC 2 x 1.5V AA batteri. Batteri: Gold Peak Group: GP 15A LR6 or Energizer: E91. Alarmsignal på 85 dB (A) ved 3 meter.

Funksjonalitet

Brannvarsleren har innebygd temperaturvarsler, test- og pausefunksjon. Høy følsomhet og stabilitet, lysdiode viser normal funksjon og signal ved lav batterispenning. Kan seriekobles med opptil 12 stk. brannvarslere. Rekkevidde, fri sikt opptil 20 m.

Bruksområde

Brannvarsleren er beregnet til boligformål, eneboliger. Radiorekkevidden kan variere avhengig av plassering, bygningens utforming og byggematerialene.

Montering

Anbefales å montere brannvarsleren på et sentralt sted i tak.

Illustrasjon/video

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”