Nexa Fire & Safety Brannteppe glassfiber
6213561

Brannteppe BF 120x120cm 13601 NEXA

fra Nexa Fire & Safety
4,8 av 5 ()
Brannteppe BF 120x120cm 13601 NEXA
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 159,-

6213561
127,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Brannteppe av glassfiber 120x120. Glassfiberkonstruksjonen kveler flammen og er laget for å stoppe gass/røyk og tåler temperaturer opptil 500 grader.

Teknisk beskrivelse

Branntepper er laget av glassfiber som tåler temperaturer opptil 500 grader. Brannteppet er tett og motstår gassgjennomtrengning.

Funksjonalitet

Brannteppet er tett og motstår gassgjennomtrengning.

Bruksområde

Det anbefales å bruke et brannteppe for å slukke relativt horisontale flater i branner, i kjemikalier, fettbranner og andre lignende branner som avgir tunge brennbare gasser, stoffmaterialer som klær, sengetøy og andre flate møbeloverflater.

Montering

Passende plassering kan være i eller i nærheten av et kjøkkenverksted eller på steder der det er fare for brann.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”