Makita Borskrutrekker
8876989

Borskrutrekker 18V DDF083Z (kun maskin) Makita

fra Makita
Borskrutrekker 18V  DDF083Z (kun maskin) Makita
Bruksområde Innendørs
Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
En praktisk borskrutrekker fra VIX. Den har børsteløs motor som fører til et lavt strømforbruk, og et kompakt, flott design. Skrutrekkeren er ideell for bruk på trange steder med sitt smale håndtak som gjør den smidig å jobbe med. Den har også LED-belysning og batteribeskyttelse som hindrer overbelastning i batteri og maskin.

Teknisk beskrivelse

Boreskrutrekkeren har en merkespenning på 18V og 1/4 bitsinnfesting. Den veier rett under 2 kg.

Funksjonalitet

Bormaskin/skrutrekker, batteri

Bruksområde

Kan benyttes overalt, og egner seg godt til trange steder.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”