Makita Borskrustrekker Vix AS
8876700

Borskrutrekker 10,8V DF331DSAJ Makita

fra Makita
Borskrutrekker 10,8V DF331DSAJ Makita
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
En praktisk, kompakt og allsidig drill med to stk. 10,8V/2,0Ah slidebatteri.

Funksjonalitet

Drillen har mange fordeler: Den har LED-arbeidsbelysning og et mangfoldig bruksområde. Den kan benyttes på trange steder, og den har et smalt håndtak som gjør arbeidet smidig. Den har også batteribeskyttelse som skåner både batteriene og maskinen mot eventuell overbelastning. Fordi den har girkonstruksjon i metall har den dessuten også lang levetid.

Bruksområde

Drillen er godt egnet både for installatører, servicefolk og folk flest, og den burde være tilgjengelig i alle hjem.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”