Konstsmide Taklampe / Vegglampe
7703423

Bologna Gulvlykt E27

fra Konstsmide
Bologna Gulvlykt E27
Spenning 230V Kapslingsgrad IP44 Bruksområde Utendørs Effekt (W) 40
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 499,-

7703423
1 199,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Leveres uten lyskilde(r), se tilbehør
Skap en koselig lysstemning med Bologna gulvlykt, utendørs på sene sommerkvelder eller for innendørs hygge. En solid og lekker lykt i svart, kantet aluminiumsfot og glassskjerm i sylinderform.

5 meter kabel medfølger.

Teknisk beskrivelse

IP44 beskytter lampen mot vannsprut fra alle sider.

Funksjonalitet

Innvendig glasskuppel for å beskytte lyskilden.

Bruksområde

Passer utmerket på terrassen, i hagen, ved inngangsparti eller innendørs der en lun atmosfære ønskes.

Lyskilde med E27 sokkel (max 40W). Dekorpærer tar seg godt ut i denne lykten og kan benyttes i de fleste størrelser ved å fjerne den innvendige glasskuppelen.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”