{{text}} {{{text}}}

Micro Matic Bevegelsesmelder m/ fotocelle for styring av utely • 1404427

BEVEGELSESMELDER SERVOLUX PIR 180/14

BEVEGELSESMELDER SERVOLUX PIR 180/14
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1404427

1 769,-

1 415,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 3-6 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Bevegelsesmelder PIR type SE 41 231 er for styring av lys utendørs. SE 41 231 er en passiv, infrarød melder som reagerer på temperaturendringer og bevegelse fra personer/biler. MONTERING SE 41 231 har 180° detekteringsvinkel og en rekkevidde på opptil 14 meter. Melderen har innebygd lyssensor som blokkerer for tenning av lys i dagtimene, hvis dagslyset er tilstrekkelig. Anbefalt monteringshøyde er 2-3 meter. Ved 2,5 meter har melderen en rekkevidde på 14 meter, i 180°. Området kan avgrenses med en vedlagt skjerm. FUNKSJON SE 41 231 detekterer 180°, overvåker detekteringsområdet, tenner lys og holder det tent så lenge det er personer i området. Melderen har justerbar etterløpstid fra 8 sek. - 30 min. Lyset vil derfor være tent i innstilt tid etter at overvåkingsområdet er forlatt. Melderen har innebygd gå-test funksjon.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”