Esylux Bevegelsesensor • 1437167

Bevegelsesdetektor takmontering MD 360/24 Basic 

BASIC bevegelsesdetektor med 360° detekteringsområder. En enkelt start innen behovsstyrt bygningsautomasjon for intelligent lysstyring.

Fast installert standardprogram for øyeblikkelig driftsberedskap.

Teknisk beskrivelse

Rekkevidde på opptil 24m i diameter ved en monteringshøyde på 3m. 100 lux/5 min. bryterinngang for manuell inn- og utkobling. IP40

Bruksområde

Til bruk i mindre rom og gjennomgangsområder. Egner seg spesielt for kostnadsfølsomme prosjekter eller bygningsområder der en enkel funksjonalitet er tilstrekkelig – og med høykvalitets PIR- og lyssensorteknologi fra ESYLUX leverer de likevel kvalitet, energieffektivitet og komfort.

Montering

For takmontering, utenpåliggende.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”