{{text}} {{{text}}}

Primatec Halogenfri kortslutningssikker dobbelisolert forti • 1023664

BETAtrans 4GKW-AX PLUS 1X10mm²

BETAtrans 4GKW-AX PLUS 1X10mm²
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1023664

69,-

55,20 eks. mva. Pris per 1 Meter
Bestillingsvare 2-5 dager Frakt fra
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Halogenfri kortslutningssikker dobbeltisolert fortinnet en-leder. På grunn av den dobbeltisolerte konstruksjonen, som bidrar til den høye dielektriske og mekaniske styrken, kan disse enlederne bli klassifisert som kortslutnings- og jordfeilsikre.

Teknisk beskrivelse

Fortinnet fintrådet kobbertråd i henhold til VDE 0295 / IEC 60228, klasse 5. Elastomer, tverrbundet med elektronstråle (cross-linked).

Funksjonalitet

Den tynne ytre kappen er motstandsdyktig mot mineraloljer og brennbare vesker.

Bruksområde

Typiske bruksområder er i koblingsskap, frekvensomformere og fordelingssystemer.

Montering

Fast forlegging

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent