DEFA Home
6404000

Base Unit PRO Main

fra Defa
Base Unit PRO Main
Gruppe Smarthus
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
GSM sentral for fjernstyring av strøm gjennom 3stk 16A releer som har hver sin inngang for kablet temperatursensor. Tre temperatursensorer følger med, 1stk 2m og 2stk 8m. Releene kan legges til sone (1,2 og 3) og kombineres med trådløse produkter hvis man legger til trådløsmodul. Sentralen har også en alarminngang. Maks last pr. utgang 16A @ 230V / 10A @ 400VAC. Backupbatteri medfølger, for strømbruddsvarsling. GSM-antenne medfølger. Brukstemperatur -20° C til 50°C.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”