DEFA Home
6404008

Base Unit DIY

fra Defa
Base Unit DIY
Gruppe Smarthus
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
styringsenhet, gjør-det-selv
Få full kontroll over oppvarming og sikkerhet på hytta med denne styringsenheten for varmestyring, alarm og strømstyring.

Settet inneholder: Base unit.

Funksjonalitet

GSM sentral for fjernstyring av strøm gjennom trådløs kommunikasjon med sensorer mv.
For fjernstyring av varme i hytter, feriehus og fritidsboliger er DEFA Base Unit den ideelle "plug & play"-løsningen.

Ved innbrudd, fare for frost og strømbrudd varsles du og kan ta nødvendige forholdsregler.

Bruksområde

Den er er enkel å bruke, fleksibel og kan utvides ved behov.Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”