Namron Pendelarmatur
3202106

Barro 30 Pendel GU10 Hvit

fra Namron

-60%RABATT

Barro 30 Pendel GU10 Hvit
Sokkel GU10
Spenning (V) 230
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Effekt (W) 50
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Kuppvare! kr. 499,-

3202106

199,-

159,20 eks. mva. Ordinærpris 499,-Pris per 1 Stykk
-+
Leveres uten lyskilde(r), se tilbehør
Tilbudet varer så langt lageret rekker
Stilig pendellampe med mulighet for halogen eller LED lyskilde. Lengde på transparent ledning: 1,5 meter. Lyskilde følger ikke med. Effekt: 50W/11W LED. Farge: hvit.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”