MULTIREG Bakkeføler
5430175

Bakkeføler utendørs NTC 10 kOhm

fra MULTIREG
Bakkeføler utendørs NTC 10 kOhm
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
Oppdager fukt og måler temperatur. Bakkeføleren støpes inn i betong eller asfalt. Den måler både temperatur og fuktighet på stedet og sender informasjonen til snøsmeltetermostaten Multireg IceControl. NTC 10 kO.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”