{{{text}}}

Flexit Avtrekksvifter • 49117

Baderomsvifte Silent Eco 100 med timer og fuktsensor

Baderomsvifte Silent Eco 100 med timer og fuktsensor
Spenning (V) 230
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Lydsvak baderomsvifte med timer og fuktsensor.
Viften styres av både fuktsensor og timer. Fuktføleren starter viften ved innstilt fuktnivå.
Timer styrer ettergangstiden etter at fukt er ventilert ut.
Lydnivå: 25dB. Effekt: 7,5W. Kapasitet: 80 m3/h. IP35. Ø: 100 mm.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi leverer og lagerfører alt av avtreksvifter, baderomsvifter med og uten hydrostat for fuktstyrig eller timer, gjennomføringer og ventiler for bruk i hjem, nærings- og industribygg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”