Flexit 7 vifter i én og samme vifte. • 4907122

Flexit Baderomsvifte Pro7 Hvit

-+
  • Stillegående
  • Energieffektiv
  • Høy kvalitet og lang levetid
  • Flytting av varme mellom rom
  • Helautomatisk
  • Les mer...
Flexit Pro7 er en helautomatisk, stillegående, energieffektiv vifte med høy kapasitet og gir luftmengder helt opp til 110 m3/t. Med Pro 7 baderomsvifte får du 7 vifter i én og samme vifte. (funksjonene velges enkelt på et lett tilgjengelig funksjonshjul).

Fronten på viften er avtagbar og som gjør det enkelt å utføre nødvendig rengjøring.

Teknisk beskrivelse

Automatisk og behovsstyrt ventilasjon med et energiforbruk kun 3W.

Funksjonalitet

Helautomatisk vifte med tre hastigheter, Luftefunksjon og autostart med fukt- og bevegelsessensor. Manuell start/stopp med strømbryter og innebygd elektronisk termostat. Den integrerte termostaten gjør at viften også kan brukes til flytting av varme mellom rom.

Bruksområde

Når du har behov for ekstra avtrekk. Viften hjelper deg å flytter overskuddsvarme fra ett rom til ett annet.

Montering

Denne baderomsviften er både bruker- og installasjonsvennlig.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”